Tammi -kirjapaketti

Lahjoittaja: Tammi

Tammen upea ja monipuolinen kirjapaketti. Paljon luettavaa eri genreistä. Hyvinvointia arkeen, luettavaa viltin alle, näissä kirjapaketeissa on ne kaikki!

Huudettavana kolme eri pakettia:

Paketti 1, kädentaitoiselle

Kototekoja-Ihanasti itse tehty: Sanna Suonpää, Islantilaisia neuleita:Védís Jóndóttir, Papan kanssa kahvilla: Lotta-Sofia Saahko

Paketti 2, nuorelle

Minä olen Anna Puu: Mari Koppinen & Anna Puu, Mieletön fiilis-Hyvän mielen käsikirja: Raisa Cacciatore & Max Karukivi, Juniorijalkapalloilijan kirja-Matkani futaajaksi: Johanna Harkkila & Ari Virtanen

Paketti 3, mielen tutkijalle

Sydämen asioita-perhe ja planeetta kriisissä: Beata & Malena Ernman, Greta & Svante Thunberg, Irti itsekritiikistä: Ronnie Grandell, Mitä on olla ihminen-filosofinen kiertomatka: Svend Brinkmann, Itsemyötätunto: Ronnie Grandell, Tunnesyöminen-Löydä terve suhde itseesi ja ruokaan: Anette Palssa & Maare Kauppinen